iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Станишев атакува крепостта на Първанов преди конгреса

Сергей Станишев

Сергей Станишев реши да атакува Перник преди конгреса на БСП. Председателят на червените идва в понеделник, за да се срещне със симпатизанти и с местното ръководство на Столетницата.

Анализатори веднага съзряха в посещението желание за пробив в т.н. „крепост на Първанов“ дни преди битката за лидерския пост в БСП. Ковачевци вече недвусмислено обяви, че ще подкрепи Георги Първанов за нов лидер и критикува остро политиката на Станишев. Дори именно оттам се подновява и членската книжка на Първанов в БСП. Сдалият съвсем скоро през0идентството бивш държавен глава пък на няколко пъти е
изразялав надежда, че перничани ще гласуват за него на преломния конгрес. Перник и областното ръководство обаче засега нямат ясна позиция на кого от двамата да дадат рамо. Затова и Станишев реши да посети града ни, въпреки, че досега рядко се е весвал тук.

На 27 февруари /понеделник/ Станишев ще се срещне със соц-иалисти в зала „Панорама“ По-късно ще има разговор с председателите на общинските съвети на БСП и с червените кметове.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.