iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Стадионът в Земен беше открит от Цветан Цветанов

Стадионът в Земен беше открит от Цветан Цветанов 09_1442729805

Цветан Цветанов откри обновения стадион в гр. Земен, като заяви, че когато има стадиони и спортни площадки, това е допълнителна възможност за развитие на малките общини и най-вече стимул местните хора да останат и да обикнат още повече родното си място.

На събитието присъстваха кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перник Вяра Церовска, заедно с всички кандидати за кметове в областта и общинския координатор на ГЕРБ-Перник Ирена Соколова.

„Благодаря на кмета на Земен Димитър Сотиров за това, което направи. Това е европейската солидарност. Да развиваме всички региони и да можем да отговорим на очакванията на хората - това е силна и обединена Европа. Това създава прекрасна перспектива за младите. Родителите напускат тези населени места, защото няма среда, в която децата им да се развиват нормално“, каза още Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ облече спортния си екип и направи две обиколки на стадиона заедно с децата от местните футболни отбори. Цветанов заедно с кмета на Земен Димитър Сотиров и областният управител на Област Перник Ирена Соколова прерязаха лентата на обновения стадион. Официалната програма по откриването завърши с празнична заря.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.