iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Росица Янакиева ще приема граждани в Перник

Росица Янакиева ще приема граждани в Перник 11_1415629815

Росица Янакиева от АБВ, която е заместник-председател на Народното събрание и народен представител, ще има приемен ден утре в Перник, 11 ноември, от 11 часа.

Тя ще се срещне с граждани в заседателната зала на община Перник. Всеки, който желае да разговаря с народния представител, може да се запише и предварително на телефон 0988346675 или в офиса на местната структура на пария АБВ – ул. Р. Даскалов №1, ет. 2, офис 21 .

Преди да положи клетва в 43-то Народно събрание, като депутат от 14-ти пернишки многомандатен избирателен район Росица Янакиева заяви, че ще бъде депутатът, който ще помага на общината и във финансов план и в ползването на всички възможни пътища и средства за получаване на ресурси по оперативните програми и по други програми и проекти, по които общините могат да бъдат бенефициенти.

Освен това, отивайки в парламента тя заяви, че има една много голяма задача, която е важна за всички – да участва с активната си работа така, че държавата ни да направи крачка напред в този изключително труден период, който се намира – с разумно и конструктивно поведение.
До момента народният представител Росица Янакиева проведе срещи с жителите на общините Брезник, Трън и Земен.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.