iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Ремонтираха детска пързалка в кв. "Мошино" в Перник

Ремонтираха детска пързалка в кв. "Мошино" в Перник 09_1441777060

Ремонтираха детската пързалка при бл.2 на ул. „Младен Стоянов“ в кв. „Мошино“, като това стана благодарение на кандидата за кмет на кв.“Изток“ от ГЕРБ-Перник Емил Костадинов и младежката структура на партията, която е събрала подписка, с настояване пързалката да бъде поправена, тъй като бе счупена и представляваше реална заплаха за здравето на децата.

Родители и местни жители също подкрепиха безрезервно инициативата, споделяйки, че са обезпокоени за безопасността на малчуганите. Подписката беше внесена в Община Перник и оттам изпратиха екип, който да се заеме с ремонта. Жителите на квартала благодариха на Костадинов и на младежите от ГЕРБ за съпричастността и за бързата реакция.

„Вярвам, че жителите на кв. „Изток“ заслужават да живеят облагородено и приветливо място. Тук трябва да има много зони за отдих и спорт, които да са достъпни за хората от всички възрасти. Убеден съм, че могат да се направят доста неща в тази посока“, каза Емил Костадинов. Той пое ангажимент да съдейства за възстановяване на осветлението и на съседното игрище.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

15-Април-2016

14-Април-2016

16-Април-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.