iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Реформаторите организират всяка седмица приемен ден в Перник

Реформаторите организират всяка седмица приемен ден в Перник 02_1456412425

Приемен ден за граждани инициират всяка седмица четиримата общински съветници от групата „Реформатори и демократи за Перник”, като перничани могат да се жалят, да дават предложения и идеи и да дискутират случващото се в общината всяка сряда от 14 до 17 часа в кабинета на зам.-председателя на Общинския съвет д-р Мария Маринова. Това обявиха от десницата на пресконференция, посветена на 100 дни от новото управление на Перник. Веднъж месечно пък съветниците от десницата ще дават пресконференция.

Съветниците отново се връщат при своите избиратели. Те пак отиват при хората, с които са се срещали по време на предизборната кампания, за да ги видят вече като реални общински съветници. Сключихме договор – морален акт с обществото за честни отношения с гражданите на Перник, каза д-р Маринова. Той гарантира сигурност, спокойствие и визия за модерен, съвременен, динамичен, зелен и удобен за живеене град. Ние сме тези, които искаме да бъдем коректив на управлението, да чуваме гражданите и да отговаряме на интересите им, защитавайки ги и информирайки ги във всеки момент какво се случва в община Перник и как се харчат техните пари, допълни тя.

Образованието, децата, сигурността на гражданите, удобната и достъпна градска среда, изграждането на по-добри квартали остават приоритет за реформаторите, които се заричат, че ще отговорят на очакванията на гражданите.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.