iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ПП „България без цензура“ внесе предложенията си за изборите в Перник

ПП „България без цензура“ внесе предложенията си за изборите в Перник 09_1442997594

Кандидатът за кмет на Перник от ПП „България без цензура“ адвокат Катя Иванова внесе в Общинската избирателна комисия листата на ББЦ за общински съветници, както и предложенията за кмет на общината и кметове на кметства.

Тя бе придружавана от местното ръководство на коалицията. Съветническата листа е от деветима перничани, които впечатляват с професионализма си и със своята популярност като хора с активна гражданска позиция. Част от тях имат собствен бизнес, който развиват успешно, въпреки дългогодишната криза в страната и в света. Те са наясно с проблемите на общината и имат визията как да бъдат разрешени в полза на перничани.

„Основните ни приоритети са подкрепа за местния бизнес, за да създаде повече работни места за гражданите на Перник, и в същото време ще работим за привличането на чуждестранни инвестиции, наливането на свежи пари ще допринесе общината по-бързо да се съвземе. Най-важното е перничани да се чувстват спокойни и в домовете си, и по улиците на града, и да имат стимул да живеят в Перник. Ще насочим усилията си в тази посока, защото това означава да работим в полза на хората.” - каза кандидатът за кмет на Община Перник и водач на листата адвокат Катя Иванова.

Катя Иванова е магистър по право на Европейския съюз, включена е в списъка на синдиците у нас, в два поредни мандата е била общински съветник в Перник, до 2014 г. е управител на Фондация „Бъднини” – организация с нестопанска цел. Притежава широки познания в областта на публично-частното партньорство и дългогодишна практика като процесуален представител по арбитражни дела. Била е председател на Арбитражния съд.
След водача в листата са Людмил Йорданов Георгиев, Зорница Василева Иванова, Емил Кирилов Димитров, Денислав Емилов Владимиров, Петър Валентинов Петров, Анелия Славчева Динева, Любомира Йорданова Владимирова и Димитър Ананиев Димитров.

ПП „ББЦ” ще се бори за кметския стол и в три пернишки кметства – в „Изток” в кампанията влиза Денислав Емилов Владимиров, в село Рударци – Людмил Йорданов Георгиев, в село Кладница – Любомира Йорданова Владимирова.
„Неслучайно избрахме да внесем нашата съветническа листа и кандидатурите за кметове на 22 септември, Деня на независимостта на България. Само независими от миналато, необременени от властта професионалисти, каквито са нашите кандидати за кмет на община, кметове на кметства и общински съветници, имат силата и волята да осъществят промените. Промените, които ще направят Перник по-добро място за живеене, за да останат децата ни в Родината си, в родния си град!” – заявиха от ПП „България без цензура” след като внесоха листата със съветници и кандидатурите за общински кмет и кметове на кметства в общината.

Решенията на ОИК за регистрацията на кандидатските листи на ПП „ББЦ” са под номера 121, 122 и 123 от 22.02015 г.

Източник: blitz.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.