iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Петър Първанов е новият стар областен лидер на АБВ в Перник

Петър Първанов е новият стар областен лидер на АБВ в Перник 04_1461422686

Както беше очаквано Петър Първанов е новият стар областен лидер на АБВ в Перник. Той беше преизбран на днешната отчетно-изборна конференция на партията. „Благодаря ви за гласуваното доверие, за мен то значи много”, каза Първанов непосредствено след избора му. „Никога не съм се спирал пред трудностите в живота, когато е лесно всеки го може.В момента е трудно за всички нас. Ще разчитам на вас и заедно ще се борим да постигнем това, което нашата партия заслужава – да е в централното и общинското управление. Това е нашето място!”, заяви още Първанов пред делегатите в залата.

На партийния форум присъства народният представител Лъчезар Никифоров и доц. Христо Михайлов, член на Изпълнителния съвет. На него беше избран и нов Областен съвет, включващ 20 членове.

Петър Първанов беше кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници за Община Перник. Той бе избран за зам.-председател на местния законодателен орган. Президент е на волейболния клуб “Миньор”, занимава се с частен бизнес, има една строителна фирма и 4 инвеститорски. Бил е заместник-кмет на Перник като част от екипа на покойната Росица Янакиева.

Източник: hperniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.