iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Оставката на правителството на Пламен Орешарски е закъсняла

Оставката на правителството на Пламен Орешарски е закъсняла 07_1406206939

Според Десислав Аспарухов оставката на правителството на Пламен Орешарски е закъсняла. По думите му тя е най - малкото нещо, което той може да направи за българския народ. Това каза Десислав Аспарухов по повод подаването на оставка.

"Нещо толкова закъсняло като тази оставка. Всяко едно управление, което е на БСП води до същото положение, в което бяхме през 96-а година. Оставката е най - малкото, което можеха да направят. Сега трябва да се извинят на всички български граждани за всичките неща, които направиха дотук - банките, започна се криза. Всичко, което се повтаря при управление на БСП. Добре, че не стигнахме до инфлацията и до някакви по - сериозни действия.", каза Десислав Аспарухов от СДС - Перник.

Той сподели, че вариантът ГЕРБ отново да е на власт не е най - добрия за страната. Според него на България й трябват правителство и хора, които са се доказали, че могат да извадят страната от криза.

"Едиствено управлението на СДС го е доказало. Както през 91-а година, така и през 97-а година.", допълни още Десислав Аспарухов.

Вчера правителството на Пламен Орешарски подаде оставка. През днешния ден всички в страната коментират новината за оставката. Една част от българите са учудени за доброволното оттегляне на правителството на Пламен Орешарски от управлението на страната, а друга част е във възторг.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.