iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Оставката на правителството на Орешарски е била договорена отдавна

Оставката на правителството на Орешарски е била договорена отдавна 07_1406205935

Кметът на кметство "Изток" Ивайло Иванов каза, че оставката на правителството на Пламен Орешарски се очакваше и не учуди никого.

"Това си беше договорено още отдавна. Сега просто стана факт. Нищо учудващо, нищо изненадващо. Една година агония свърши. Това, което се случи вчера не е изненада за никого.", каза кметът на кметство "Изток" Ивайло Иванов.

"ВМРО си е отделна партия. Каракачанов си има глава на раменете. Той преценява как да се развива неговата партия. Аз не мисля, че нещо драматично се е случило.", каза Ивайло Иванов за раздялата на ВМРО с "България без цензура".

Пернишката структура на "България без цензура", в която лице е и кметът на "Изток" се подготвя за изборите. Правят се разчети къде и какво ще се прави в предизборната кампания.

Вчера правителството на Пламен Орешарски подаде оставка. През днешния ден всички в страната коментират новината за оставката. Една част от българите са учудени за доброволното оттегляне на правителството на Пламен Орешарски от управлението на страната, а друга част е във възторг.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.