iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Обявиха кандидатът на АБВ за кмет на Велико Търново

Обявиха кандидатът на АБВ за кмет на Велико Търново

Д-р Драгош Методиев е кандидатът за кмет на АБВ за Велико Търново, като номинацията му бе представена във вторник от зам.-председателя на партията Румен Петков.

Д-р Методиев е завършил английската гимназия във Видин, след което следва медицина и специализира Гръдна хирургия. Ръководител на отделение и общински съветник.

"Човек с много опит и с много качества. Има три деца. Много е енергичен. В комбинация с водача на листата ни в Велико Търново адвокат Николай Илчев, ние предлагаме качество, от което Търново се нуждае. Предлагаме отговорност. Предлагаме сила и потенциал", каза Румен Петков. Според него двамата имат качествата да направят Търново лидер в Северен Централен район.

"Като лекар съм свикнал да свършвам работата си докрай. Няма да бъда от хората, които ще представят пред вас задълженията си като постижения. Последните години това е модерно. Бих направил така, че в България да могат да останат младите хора. Милион и половина българи са зад граница. Ако всеки един погледне малко в бъдещето и освен собствената си старост, не вижда нищо друго, то тогава България е пред пълен демографски срив", каза д-р Методиев.

Изборната цел на АБВ е успешно участие в управлението на общините и постигане на 200 000 гласа за листите за съветници. Румен Петков заяви, че ще водят чиста кампания в пряк и преносен смисъл. "Ние ще минимизираме приноса си в "тапицирането" на градовете с плакати и ще намерим по-ефективни начини да стигнем до хората. Без агресия, без нападки и клевети, ще се стремим да водим дебат за политики и търсене на решения", добави зам.-председателят на партията.

До момента са издигнати 120 номинации за кметове на общини, като две трети от тях са кандидати само на АБВ. Предстои стартиране на подписка за регистрация на партията в ЦИК. Задачата пред местните структури е набиране на минимум 15 000 подписа.

Източник: 24chasa.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.