iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Община Ковачевци има подкрепа за два проекта

Община Ковачевци има подкрепа за два проекта 09_1442734772

По настояване на ПП АБВ за община Ковачевци имаме решение на правителството, което е свързано с финансова подкрепа за два проекта, каза в Перник лидерът на партията и президент /2002-20012/ Георги Първанов.

„Проектите са за ремонта на стари пътища. Идеята беше приета с разбиране и министър- председателят лично се ангажира. Надявам се и в Перник тези неща да се случват така. Да не се делим, ние ще спорим, когато става въпрос за изборите , но с усилията на всички можем да постигнем много неща”, посочи Георги Първанов.

Към момента АБВ има издигнати кандидат-кметове в 280 общини и райони в страната. От тях 180 са на ПП АБВ, а останалите са коалиционни или независими, подкрепени от партията.

По думите на Първанов палитрата е много широка, това което направи като извод е, че макар и млада формация АБВ усеща достатъчно сили.

„Ще имаме много сериозно присъствие в местната власт, това е категорично. Радвам се, че за област Перник имаме една респектираща листа от кандидати за кметове на населени места и общини. И Петър Първанов, кандидат за кмет на Перник, и Марияна Методиева за Ковачевци са с доказани качества и имат своите шансове. Моето присъствие тук е неслучайно, аз се чувствам като част от щаба на АБВ в област Перник.Ще помагам с каквото мога”, заяви Георги Първанов.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.