iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Областната структура на Старейшини ГЕРБ-Перник проведе отчетно събрание

Областната структура на Старейшини ГЕРБ-Перник проведе отчетно  събрание 06_1466002086

Областната структура на Старейшини ГЕРБ-Перник проведе отчетно събрание, като в присъствието на областния координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска и народния представител и общински ръководител на партията в Перник Ирена Соколова, областният клубен ръководител на СГЕРБ-Перник Искра Златанова направи отчет на дейността на структурата през изминалата година. Специален гост на събитието беше Председателят на СГЕРБ и вицепрезидент на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП посланик Николай Андреев. Той направи обстоен анализ на политическата обстановка в Европа и в България. Посланик Андреев беше категоричен, че с политиката, която води правителството на Бойко Борисов, страната ни е преодоляла международната политическа изолация, предизвикана от тройната коалиция по време на кабинета „Орешарски“.

„Аз съм горда с това, че Старейшини ГЕРБ, със своята рутина и опит, даваме своя принос за големите успехи на Политическа партия ГЕРБ. Всеки един от нас работеше и продължава да работи за каузата на ГЕРБ“, подчерта Искра Златанова.

„Тук всички ние сме единомишленици - старейшини, жени, младежи. Събира ни именно това, че България има нужда от политическа стабилност, от силно, сериозно и отговорно управление. Днес освен политическата стабилност, правителството на България успя да отвори широко врата на Европейския съюз за нас, при това в условията на критични ситуации, в следствие на този масиран бежански поток. Всички сме наясно, че дължим всичко това на изключителната дипломация, която води управлението на Бойко Борисов“, категорична бе д-р Церовска. Тя благодари на представителите на СГЕРБ-Перник за стабилността, която дават на цялата организация и отбеляза, че ще продължи да разчита на тяхната подкрепа.

„Като председател на Жени ГЕРБ на национално ниво мога отговорно да заявя, че едни от най-успешните инициативи, които организираме, са съвместните със старейшините и младежите на партия ГЕРБ. Вярвам, че ще продължим съвместната си дейност и занапред“, подчерта народният представител Ирена Соколова.

На събранието присъстваха още областният клубен ръководител на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев, д-р Александър Александров и представителят на ПП ГЕРБ в Общински съвет-Перник Любен Лазаров.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.