iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Назначават временни кметове на мястото на тези, които се включват в предизборната надпревара

Назначават временни кметове на мястото на тези, които се включват в предизборната надпревара 09_1442814533

Временно изпълняващи длъжността кметове ще бъдат назначени на мястото на досегашните кметове, които се включват в предизборната надпревара като кандидати, като това ще стане на насроченото за 24-ти септември заседание на пернишкия общински съвет.

На последната за този мандат сесия, съветниците ще назначат временни управници в Бела вода, Батановци, Богданов дол, Големо Бучино, Драгичево, Кладница, Калкас, Кралев дол, Люлин, Изток, Рударци, Студена, Църква, Мещица, Расник, Дивотино, Ярджиловци, Витановци, Лесковец и Черна гора.

Кметът на Перник Иван Иванов няма да участва в изборната надпревара, нито като кандидат кмет, нито като кандидат за общински съветник. Затова той няма да бъде освобождаван от поста по време на предизборната кампания. Градоначалникът на Трън Станислава Алексова също няма да има служебен заместник, тъй като не се кандидатира за нов мандат. „Атриум” ще бъдат изложени фотоси отразяващи комунистическата действителност. След провеждането на дискусия по темата, ще бъде представен и едноименният филм по книгата на Стоян Райчевски – “България 1944-1989. Забранената истина”.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

27-Април-2016

28-Април-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.