iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Младежите от ГЕРБ в Перник направиха номинация за шеф на организацията

Младежите от ГЕРБ в Перник направиха номинация за шеф на организацията 04_1429363290

Младежите от ГЕРБ в Перник направиха номинации за ръководство на младежката общинска структура. Също така те начертаха основните си направления за работа за 2015 г. Това стана по време на проведеното отчетно-изборно събрание на МГЕРБ.

“Младежката структура на ГЕРБ в Перник винаги взема активно участие във всички инициативи на ПП „ГЕРБ”, както от областно така и от национално равнище, като същевременно младежката ни организация е и инициатор на редица свои успешни мероприятия, заяви областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев, съобщиха от местната партийна централа.

Той направи пълен анализ на проведените инициативи и дейности на МГЕРБ в периода 2012-2015г. На събитието присъстваха Михаела Иванова, член на НИС на МГЕРБ, народният представител д-р Вяра Церовска, организационният секретар Владислав Караилиев и областният координатор на ЖГЕРБ Милена Миланова.

Церовска поздрави младежите за реализирането на множество успешни инициативи и им пожела още много реализирани успехи за в бъдеще. “Вие сте авангардът на партия ГЕРБ, защото сте изпълнени с позитивна енергия, с която да градите бъдещето на страната ни“, каза тя на младите хора.

Михаела Иванова пък им пожела да са все така креативни, позитивни и генератори на добри идеи. “Благодарение на тази съзидателна енергия нашата структура непрекъснато се разраства и увеличава своята мощ. Не спирайте да сте все така позитивни и да реализирате всички хубави идеи и инициативи”, заяви тя.

МГЕРБ- Перник винаги са следвали и отстоявали основните цели и принципи на ПП „ГЕРБ”, постигайки немалко успехи и развивайки местната структура”, каза в заключение областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.