iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Мая Манолова и Ангел Найденов вече живеят в Рударци

Мая Манолова и Ангел Найденов вече живеят в Рударци 06_1434721271

Депутатката Мая Манолова вече живее в пернишкото село Рударци заедно с приятеля си Ангел Найденов, като червената депутатка и любимият й наскоро завършиха строежа на вилата си в селото и избягаха от столицата. Мястото, на което е построена постройката, е било купено от Найденов още през 2013 година.

Местните хора разказват, че устата депутатка се държи много добре със съседите си.

Жителите на Рударци са сред малцината, които са виждали Мая да пазарува в квартален магазин без обичайната си прическа и строг костюм, а неглиже с домашни дрехи.

Близо до дома на Мая и Ангел е и къщата на Ани Салич. Журналистката и съпругът й Бранко отгледаха децата си в селото, но в последните години в имота живеят родителите на Ани, а тя се отбива само за уикенда.

Рударци отдавна е известно като селото на богатите. Къща с двор там струва между 300 и 1000 евро на квадратен метър. Не по-малко именити жители има и съседното село Кладница. Съвсем наскоро водещият Слави Трифонов сам се похвали, че си е купил парцел там. В комплекса “Делта Хил” пък живеят актрисата от хитовия в момента сериал “Връзки” Яна Маринова и сценаристът Иво Сиромахов.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.