iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Масирана инвазия на ДПС в Перник

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

 

Емел Етем, Юнал Лютви, Камен Костадинов и Хасан Адемов ще вземат участие в заседание на   Областният съвет на ДПС – Перник днес , съобщи неговият председател Боряна Методиева. 

 

На 11.05.2011  година ще се проведе заседание на Областния съвет на ДПС – Перник с участието на народните представители и членове на Централното оперативно бюро на ДПС – Емел Етем, Юнал Лютви, Камен Костадинов и Хасан Адемов

На заседанието ще бъдат разгледани актуалните проблеми в региона и анализ на политическата обстановка. Ще бъдат обсъдени и предстоящите избори.

Досега през годините обикновено на конференции и за срещи с актива на ДПС в Перник са идвали Касим Дал и бившият лидер на младежкото ДПС Корман Исмаилов. И двамата вече са са извън редовете на Движението на Доган и открито се обявиха против лидера на партията.

В момента от всички политически сили очакват с огромен интерес ДПС да обяви своите намерения за участието в предстоящите президентски избори, защото както е известно, независимо от всякакви обстоятелства, ДПС запазва стабилен електорат. По избори в област Перник ДПС събира 700 до 1 000 гласа.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.