iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кандидат за общински съветник в Радомир иска да развива града

Кандидат за общински съветник в Радомир иска да развива града 11_1447484101

Кандидатът за общински съветник Благовест Кацарски е започнал да организира доброволци за развитие на Радомир, като авторът на „Изборна приказка“, която доби популярност по време на изборите за местна власт в България, но не трогна радомирци, сега се е захванал с амбициозната цел да организира хора около себе си. Идеята му е да се обединят в неформално обединение, което да върши общественополезни дейности.

Целта е развитие на община Радомир.

„Не е важно да си във властта, за да вършиш добро. Идеята за неформалното обединение „Отворен клуб-Радомир“ се оформи в съзнанието ми още по време на предизборната кампания, но не исках граждански инициативи да се политизират и за това я обявих в началото на месец ноември. За сега сме общо шест човека. Всеки е добре дошъл. Няма значение къде живее. Всеки може да помогне по някакъв начин. Важно е да има желание и да дари своя доброволен труд. Не събираме членски внос, тъй като за радомирци, а и като цяло парите са болна тема за българите.“, каза Благовест Кацарски.

Групата вече подготвя своята първа акция, но не пожелаха да разкрият нищо повече.

„Вместо да мърморим и само да отбелязваме проблеми можем с единство да променим бъдещето за нас, семействата ни и общността...“, пише той в социалната мрежа Facebook.

В друго свое изказване г-н Кацарски призовава: „Не се оплаквайте, а сериозно помислете как може да промените бъдещето." Въпреки че не го казва директно може да призовава и всички други участващи в изборите да се захванат с дела за подобряването на Радомир.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.