iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кандидат за кмет на Батановци изкара оценка над 5,50 на кандидат-студентски изпит

Кандидат за кмет на Батановци изкара оценка над 5,50 на кандидат-студентски изпит 09_1442215526

Кандидатът за кмет на Батановци постигна оценка 5.85 в борбата за студентското място, като на 11.09.2015 в Шумен се проведоха кандидат-студентски изпити.

Потърсен за коментар Милчев заяви: "Моля ви,успехът ми в личен план не е само моя заслуга. Тук много ми помогна проф. Румен Ваташки със съвети, литература и най-вече именно той ми показа пътя. Аз записах и изкарах оценка благодарение на моите знания, но той застана зад мен и в продължение на цяло лято ми помагаше в натрупване на знанията които са необходими. Вие знаете че съм кандидат за местно самоуправление в Батановци, но това което не знаете е, че в никакъв случай това не е моя самоцел. Аз с работата си в "Атака" натоварих не само всекидневието си, но и работата а сега и образователната ми програма. Това което най-много ми липсва обаче са неделите на ст."Миньор". Там са приятелите ми, там е минал почти целият ми живот, много е тежко, но аз вярвам че скоро ще заема мястото си в любимият сектор на стадиона.".

За изборите в Батановци Милослав Милчев заяви, че няма да влиза в разговори с нито един кандидат от друга партия, защото нито една организация в национален план не съвпада с мирогледа и идеите на "Атака".

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.