iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кандидат за евродепутат посети Богданов дол и Брезник

Кандидат за евродепутат посети Богданов дол и Брезник 05_1399449210

Пламен Борисов, който е кандидат за евродепутат от ПП ГЕРБ, посети пернишкото село Богдановдол. Там е имало събор, където той е присъствал и който е събрал всички жители в центъра на селото.

Богата фолклорна програма и вкусни питки и агнешко зарадваха всички присъстващи. “Пернишкият край е богат на народни традиции. Хората тук знаят как да се веселят и с колоритните си обичаи привличат погледите на цял свят. За съжаление на местно ниво има и много проблеми, които трябва да бъдат решени. И тук хората се интересуват от начините за разрешаване на проблема с безработицата, има какво да се желае и по отношение на инфраструктурата”, каза Пламен Борисов. Той допълни, че има надежда за облагородяване на района чрез усвояване на различни фондове по европейски програми, което от своя страна да доведе до инвестиции и заетост на местните жители.

„ Въпреки обещанията си, настоящото правителство не прави нищо по въпроса с осигуряването на работни места. Затварянето на програмата за временна заетост прави проблема още по-тежък. ГЕРБ има за цел да прекрати това. Листата на партията с кандидати за евродепутати е съставена от хора, които ще работят за хората и ще представляват техните интереси в Европейския парламент“, подчерта Борисов.

Кандидатът за евродепутат присъства и на водосвет и курбан в гр. Брезник, който се проведе в църквата „Св. Георги“. Храмът бе ремонтиран по време на управлението на ПП ГЕРБ. Провеждането на събитието бе подпомогнато от местната структура на партията.

Кандидатът за евродепутат разговаря с десетки хора, които се интересуваха от приоритетите на ПП ГЕРБ в рамките на Европейския парламент.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.