iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Избраха Адриан Скримов за председател на младежката организация на БСП в Перник

Избраха Адриан Скримов за председател на младежката организация на БСП в Перник 02_1455003560

Адриан Скримов стана председател на младежката организация на БСП в Перник, като той бе избран на поста вчера на провелото се общинско отчетно-изборно събрание с открито гласуване. След гласуването Скримов сподели, че поема поста с високата отговорност да надгради направеното през годините. Председателят на младите социалисти сподели още, че смята да работи на основата на консенсус и да продължи добрите инициативи на Младежкото обединение в Перник.

Преди това досегашният председател на организацията Николай Николаев представи отчет за работата на организацията и постигнатите успехи през последните години. Конференцията избра и 8 делегати за националната конференция на обединението. Те са Адриан Скримов, Николай Николаев, Галина Василева, Сабина Кирилова, Милена Милошева, Борислав Гавазов, Даниела Борисова, Валентин Борисов. Младежите номинираха и трима кандидати за председател на НС на МО в БСП – Николай Николаев, Галина Василева, Милена Милошева.

Кой е Адриан Скримов?

Андриан Скримов е роден през 1991г. в град Перник, завършва средното си образование в СОУ „П. Р. Славейков”, студент в Софийски университет. Работил като експерт „Връзки с обществеността” в Общински съвет на БСП – Перник. Отличното му професионално представяне се превръща в трамплин за младия социалист и Скримов е назначен като експерт на Позитано 20 в Пресцентъра на Българската социалистическа партия. Занимава се с история, археология и народни таци. Бил е председател на Общинския младежки съвет в град Перник и секретар на Националния детски съвет към Държавна агенция „Закрила на детето”.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

01-Юли-2015

30-Юни-2015

01-Юли-2014

30-Юни-2014

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

ipernik com