iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ирена Соколова: Предсрочните избори са начина за отхвърляне на настоящото управление

Ирена Соколова: Предсрочните избори са начина за отхвърляне на настоящото управление 07_1404304934

Според народният представител от ПП ГЕРБ Ирена Соколова ситуацията, в която се намира държавата ни в момента за пореден път доказва, че това правителство не може да управлява. По думите й липсата на полезни политически ходове стана повод за зараждането на спекулации, които разклатиха дори банковия сектор. Предсрочните парламентарни избори са начина за отхвърляне на настоящото управление, твърди тя.

Убедена съм, че резултатите от вота за европейски депутати ще се повторят и на 5 октомври. Хората са уморени и изплашени от бездействието на коалицията – БСП, ДПС и Атака. Ние от ГЕРБ сме отвратени от наглостта, с която в Народно събрание се гласуват лобистки текстове и се кадрува през политическата поддръжка. Освен, че не изпълниха обещанията си за икономически растеж, управляващите взеха кредити, които ще изплащат децата и внуците ни – нещо, което през управлението на ГЕРБ беше немислимо да се случи, подчерта Соколова.

Според нея оставка на кабинета е трябвало да има още миналата година, когато българите заляха страната с масови протести. „Говорят ни едно, а се случва съвсем друго. За тези управляващи да лъжат безочливо е същност. Вече няма никакви колебания, че целите на това управление са лични и реваншистки, каза още депутатът от ГЕРБ.

Соколова очаква на изборите през октомври категорична победа на партията на Бойко Борисов. Тя е убедена, че ГЕРБ ще получи възможността отново да управлява самостоятелно и ще го направи отговорно. „Това, което направи ПП ГЕРБ по време на мандата си, се вижда дори може да се пипне. Нашето управление заложи на това да сме от полза на хората и занапред ще е така, убедена е тя.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.