iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


„Информационно обслужване” – Перник получи поздравления за изборите

„Информационно обслужване” – Перник получи поздравления за изборите 10_1412777068

Бойка Павлова, която е областен управител и ръководител на екипа по организационно-техническа подготовка на изборите, поздрави екипа на „Информационно обслужване” – Перник за добрата и експедитивна работа в изборния процес.

Тази година бяха въведени някои промени в приема и обработката на протоколите от СИК. След цифровото им въвеждане от страна на „Информационно обслужване”, членовете на секционните комисии не е необходимо да чакат протоколите им да бъдат сканирани. Това позволява значително по-бързата им обработка и така числовите данни от последния СИК протокол бяха въведени на 06.10.2014 г в 09:09 часа. С други думи, това е 6 часа по-бързо в сравнение с изборите за Европейски парламент през май тази година.

От „Информационно обслужване” АД – Перник, чийто ръководител оперативно бюро е Юлияна Михайлова, отчетоха, че организационно-техническата подготовка от страна на Областна администрация Перник е била от изключителна полза за добрия работен процес. При осигуряването на добри помещения за работа в сградата на Областта, допълнителното осветление и логистиката на техниката са отчетени всички недостатъци от предходни години и тази година всичко е било на необходимото ниво.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.