iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Главният секретар на ББЦ: Няма напускане на членове в област Перник

Главният секретар на ББЦ: Няма напускане на членове в област Перник 08_1407216614

Главният секретар на партия "България без цензура" (ББЦ) Стефан Кенов каза вчера, че появилите се новини за масово напускане на членове на ББЦ в област Перник са лъжа.

В неделя следобед в медиите изтече съобщение за групово прекратяване на членството в партията от общинските структури в Радомир, Брезник, Земен и Ковачевци заради дълбокото им разочарование от провежданата политика на партията и нейното ръководство.

От ББЦ обаче виждат в тази атака сценарий за отмъщение от напусналия зам.-председател Ангел Славчев, който уронвал престижа и реномето на партията с неверни твърдения. Той се опитва да примамва наши хора с твърдението, че с финансовата подкрепа на банкера Цветан Василев ще правят нов политически проект, който щял да бъде патерица на ГЕРБ, пък и обещава постове в изпълнителната власт, заяви Стефан Кенов и нарече този акт фалш и опит за реваншизъм. До момента не е подадено нито едно заявление за прекратяване на членство, уточни той.

Структурите на ББЦ са по-единни от всякога, силни сме и се чувстваме подготвени да постигнем по-добри резултати от евроизборите, декларира главният секретар. Амбицията е от област Перник ББЦ да има цял мандат на 5 октомври, а резултатът от евровота, изразяващ се в 5 733 гласа, да бъде дублиран. Целта е двоен резултат в в национален мащаб, изразяващ се в 22% от вота на гласувалите.

Според областния председател на ББЦ Димитър Колев новината за масовия отлив е целяла да се вдигне медиен шум и е постигната. “Няма никакъв проблем, нищо не е станало. По-единни сме от всякога. Възходът на ББЦ в Перник е голям. Това, че са напуснали 15 човека ръководство въобще не ни притеснява. Партията върви напред и има страшно много желаещи да заемат местата на напусналите”, обяви той. Един неизвестен човек като Калин Иванов / общински председател в Радомир/ или г-жа Деси от Ковачевци като напуснат, едва ли някой би се интересувал от това, смята Колев. От ББЦ се съмняват, че Калин Иванов е писал съобщенията до медиите от името на всички.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.