iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ГЕРБ в Радомир проведе събрание

ГЕРБ в Радомир проведе събрание 04_1460704880

Областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска бе гост на отчетно събрание на общинската структура партията в Радомир, като каза:

„Благодаря Ви за дейната работа по време на предизборната кампания. Вярвам, че Пламен Алексиев и представителите на партия ГЕРБ в Общински съвет-Радомир, категорично ще оправдаят гласуваното им доверие“. Това заяви д-р Церовска.

Обстоен анализ на изборните резултати от местни избори 2015 направи общинският ръководител на партийната структура в Радомир и кмет на града Пламен Алексиев.Той благодари на жителите на Радомир, че му гласуват огромното доверие да бъде първият кмет на Общината, избиран в два последователен мандата.

„По време на първия ми мандат, положихме основите на всичко онова, което в този мандат ни предстои да изградим“, заяви Алексиев. Той подчерта, че резултатите от местните избори през 2015, спрямо тези от 2011 г. са показателни за това, че Общината върви в правилната посока.

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ в Радомир направи отчет на резултатите от изборите във всички населени места в общината и изрази задоволството си от постигнатите резултати.

Алексиев прикани членовете и симпатизантите на ГЕРБ да продължават да работят все така усърдно и с желание. Той подчерта, че не бива да се допуска отпускане в редиците, тъй като и тази година предстоят важни избори, които ПП ГЕРБ трябва да спечели категорично.

„На пети юни ни предстои местен вот в Старо село. За нас е въпрос на чест изборите там да бъдат спечелени убедително, защото са видими постигнатите резултати от нашето управление. Това е първият ни важен тест преди изборите за президент“, категоричен беше Пламен Алексиев.

На събранието присъстваха още организационният секретар на ПП ГЕРБ-Перник Владислав Караилиев, областният координатор на младежката структура на партията в Перник Денислав Захариев, зам.-кметът на Община Перник Севделина Ковачева и групата общински съветници от ПП ГЕРБ-Радомир.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.