iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ГЕРБ осигурява безплатен транспорт за 7-та си годишнина

ГЕРБ осигурява безплатен транспорт за 7-та си годишнина 08_1408621767

Всички, които желаят да се включат в отбелязването на 7-та годишнина от учредяването на ГЕРБ-Перник, могат да ползват безплатен транспорт в събота 23-ти август.

Тази година ГЕРБ ще чества рождения си ден в Рударци, съобщават от партийната централа.

На 23.08.2014г. на стадион „Металург“ в кв. Изток в Перник ще се проведе турнир по футбол на малки вратички за деца на възраст между 8 и 9 години. Събитието е под егидата на ГЕРБ – Перник и е част от поредицата инициативи, с които ще бъде отбелязана 7-та годишнина на местната структура. В надпреварата ще вземат участие отборите на Миньор Перник, Металург Перник, Минерал Рударци, Метал 2002 и Конелиано София. Турнирът ще започне точно в 9.30ч. Победителите ще бъдат наградени с купи и медали. На откриването ще присъстват областният координатор на ГЕРБ- Перник д-р Вяра Церовска, областният административен секретар на местната структура Владислав Караилиев, членове и симпатизанти на партията.

В 11. 00 на площадката зад кметството в кв. „Изток“ ще се даде началото и на турнир по стрийт фитнес. Участниците ще се състезават в т. нар. фрий стайл. Могат да се включат всички желаещи на възраст над 15 години. Записванията ще се извършват на място в 10.00ч. сутринта. За тях са предвидени предметни награди от името на ПП ГЕРБ- Перник.

Следобед пък спортният празник продължава в с. Рударци. От 14.00 ч. на местния стадион ще се проведат състезания по футбол, волейбол и тенис на маса. Ще участват отбори от всички общини от област Перник. От пернишката структура на ГЕРБ обещават много веселие и изненади за всички присъстващи.

Микробус ще превози всички желаещи да бъдат част от мероприятието. Тръгването е в 16.00ч. от Руския битак. В 16.15 микробусът ще бъде пред офиса на партия ГЕРБ в кв. “Изток” на ул. „Благой Гебрев“ N: 20. Желаещите могат да се възползват от същия превоз и за връщане. Микробусът ще поеме от Рударци към Перник точно в 22.00ч.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.