iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

ГЕРБ официално представи кандидатите си за кметове в цялата страна

ГЕРБ официално представи кандидатите си за кметове в цялата страна 09_1442214578

В столичната зала "Арена Армеец" официално представиха кандидатите за кметове на общини от цялата страна от ГЕРБ, като под аплодисментите на 15 000 членове и симпатизанти на партията кандидатът за кмет на Перник д-р Вяра Церовска изведе на сцената отборът на областта - кандидатите за кметове на Радомир, Брезник, Земен, Трън и Ковачевци.

Те бяха представени от председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Изказване пред структурите от цялата страна направи и министър-председателят на България и председател на ГЕРБ Бойко Борисов. „Моля да водите толерантна капания, да не се нападате, а повече показвайте идеите си. Резултатът е важен за стабилитета. Готови сме във всеки момент да отидем на избори, но няма да съм аз човекът, който да ги предизвика. Който иска, нека си носи после цялата отговорност за това, което ще се случи с държавата. Желая успех, толерантна кампания и победата ще бъде за нас", заяви премиерът Борисов.

На събитието присъстваха народни представители и министри от ГЕРБ, кандидати за общински съветници, областни и общински координатори на партията, както и членове от всички областни и общински структури.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

02-Юни-2017

02-Юни-2016

02-Юни-2015

02-Юни-2014

02-Юни-2013

Вход с фейсбук профил:

Гореща линия: 0888 563 496

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини

ПОРЪЧКИ се приемат само през сайта и се препращат към търговците за изпълнение!

ipernik com