iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Децата от Центъра за социална рехабилитация и интеграция в гр. Перник получиха компютри и лакомства

Децата от Центъра за социална рехабилитация и интеграция в гр. Перник получиха компютри и лакомства 05_1463816645

В навечерието на Деня на славянската писменост, българската просвета и култура дамската структура на ПП ГЕРБ- Перник зарадва с компютърни конфигурации и лакомства децата от Центъра за социална рехабилитация и интеграция в гр. Перник, като от там казаха:

„Решението да дарим на децата от центъра компютри беше взето след е разговор с директора на заведението д-р Мариета Димитрова за това от какво се нуждаят децата“, заяви общинският координатор на ЖГЕРБ-Перник Роза Стоилова. Тя подчерта, че това е поредната от още много дарителски акции на дамите в Центъра за социална рехабилитация и интеграция.

Дамите проведоха разговор с директора и колектива на институцията за нуждите на децата, тяхното обучение и здравословно състояние.

„Благодаря на Жени-ГЕРБ-Перник за дарението, което правят за пореден път за децата потребители на нашия център. Пожелавам им успех в благородната мисия, с която са се заели“, заяви д-р Димитрова. Тя каза още, че ГЕРБ-Перник е единствената организация, която се интересува и посещава децата от центъра.

На мероприятието присъстваха още организационният секретар на дамската структура в областта Маргарита Мирчева и общинският съветник от ПП ГЕРБ-Перник Клара Будинова.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.