iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Дамската структура на ГЕРБ проведе среща в Плевен

Дамската структура на ГЕРБ проведе среща в Плевен 06_1464836628

По инициатива на дамската структура на ПП ГЕРБ-Перник в град Плевен се проведе междуобластна среща на тема „Споделяне на добри практики“, като своя положителен опит, работещи идеи и добри практики споделиха представители на дамските структури на партията от Перник, Плевен и Ловеч. Темите, които дамите обсъждаха бяха „Жени и здраве”, „Жените – социални и здравни отговорности” и „Обединени за справедливост – Създаване и прилагане на координационен механизъм за разпознаване и докладване за случаи на пострадали от домашно насилие на местно ниво”.

Областният клубен ръководител на ЖГЕРБ-Перник Елза Драгомирова представи презентация на инициативите на структурата, посветени на женското здраве. Тя запозна дамите и с благотворителната инициатива на ЖГЕРБ-Перник „Ако си дал-не си живял напразно“, в която се включиха голяма част от женските структури на партията от цялата страна.

Дамите бяха много активни и по въпроса за създаване и прилагане на координационен механизъм за разпознаване и докладване за случаи на пострадали от домашно насилие на местно ниво. Специален лектор на събитието бе Златка Мачева, председател на „Център Отворена врата“

Гости на събитието бяха областният координатор на ГЕРБ – Плевен и народен представител Владислав Николов, областният управител на Плевен Ралица Добрева, областният управител на Ловеч Ирина Митева, общински съветници от Перник, Плевени Ловеч – жени, ръководители на областните и общински дамски структури на партията в трите области.

Председателят на Народното събрание Цецка Царчева подари на трите дамски структури луксозно издание на книгата „Перперикон“.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.