iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Дамите от ГЕРБ зарадваха децата от кв. "Драгановец" с подаръци

Дамите от ГЕРБ зарадваха децата от кв. "Драгановец" с подаръци 09_1473915793

За пореден път дамската структура на ПП ГЕРБ в Перник засвидетелства своята подкрепа към децата и младежите от Центъра за настаняване от семеен тип в кв. „Драгановец“, като по случай първия учебен ден, дамите зарадваха настанените в институцията деца с нови таблети, учебни помагала, дрехи и лакомства. Областният клубен ръководител на ЖГЕРБ-Перник Елза Драгомирова подчерта, че таблетите са закупени по желание на децата в центъра.

„Изключително сме щастливи, че успяхме да сбъднем една тяхна мечта“, сподели развълнувана д-р Драгомирова и допълни, че първият учебен ден е специален момент за всяко дете. А в ежедневието си децата от центара са изправени пред много предизвикателства.Затова всяка година дамската структура на ПП ГЕРБ се стреми в този ден те да се чувстват щастливи.Тя благодари на всички хора, които са се включили с финансови дарения в инициативата, но предпочитат да останат анонимни.

„Стараем се всеки път, когато имаме възможност да ги посещаваме и да им покажем, че са обичани и има на кого да разчитат и за какво да се борят в живота. Пожелаваме им да бъдат усърдни и прилежни ученици и да постигат отлични резултати“, каза общинският ръководител на структурата Роза Стоилова.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.