iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Да подкрепим Министър Москов в борбата му за истинските реформи

Да подкрепим Министър Москов в борбата му за истинските реформи 12_1418412588

Инициативата е подета във фейсбук и има над 8000 последователи. Ето какво гласи: След като се обяви в защита на екипите на Спешна помощ, пострадали от насилие, и инициира реални стъпки за преодоляване на проблемите както и след като фиксира правилните стъпки за належащите реформи, група "правозащитни" организации и персони, лобисти и заинтересовани системата да остане в хаос, наскачаха срещу него. Абсурдно е насилниците да търсят извинения от насилените!
Да подкрепим първия Министър, който се осмели да нарече проблемите с истинските им имена и инициира стъпки към решаването им!
Допълнително ще бъде оповестено всичко относно действията, които ще предприемем. Лицето на подкрепата е тази страница, дори и да няма физическо присъствие. Най-вероятно това ще са ЦСМП-тата по страната, и Спешните отделения. Ще инициираме и обществени допитвания от висок диапазон, и ще привлечем медиите за съдействие. Следете страницата на събитието, всичко ще се оповестява предварително на нея. Ще се борим до край този път да започнат ударните реформи навсякъде, за да ни има и утре!

Събитието е за 16 декември 2014 година, а това е линк към фейсбук страницата: https://www.facebook.com/events/1507955229489485/1510407355910939/

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.