iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


ЧЕЗ гарантира непрекъснатостта при изборите

ЧЕЗ  гарантира непрекъснатостта при изборите 11_1478351894

С цел да бъде гарантира непрекъснатостта и качественото електроснабдяване при подготовката и провеждането на президентските избори на 6 ноември 2016 г., служители на ЧЕЗ Разпределение България извършиха огледи на всички съоръжения, от които се захранват избирателните секции и обектите, които са свързани с провеждането на изборите, информират от Пресцентъра на ЧЕЗ. Компанията преустановява планираните прекъсвания на електрозахранването на територията на Западна България от 08:00 ч. на 04.11.2016 г. до 08:00 ч. на 08.11.2016 г.

ЧЕЗ Разпределение България е определила отговорни, ръководни длъжностни лица, служители на компанията, които, при необходимост, да поддържат контакт с представители на Централната избирателна комисия, всички Районни избирателни комисии, Областните управители и кметове на общини в областите с административни центрове Благоевград, Видин, Враца, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Перник, Плевен, София и София област.

„Създадохме необходимата организация и взехме всички мерки за нормалното протичане на изборния ден. Гражданите ще имат възможност безпрепятствено да гласуват, а при непредвидени обстоятелства екипите ни незабавно ще реагират“, каза Васил Василев, директор „Експлоатация и поддържане“ в ЧЕЗ Разпределение България.

За непрекъснатостта на захранването на обслужваната от ЧЕЗ територия в изборния ден ще следят 80 аварийни екипа, като 20 от тях са позиционирани в столицата. При необходимост компанията е в готовност да мобилизира допълнителни аварийни екипи.

Източник: bnr.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.