iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


БСП показа, че е готова на всичко, за да попречи на ГЕРБ да участва във властта

БСП показа, че е готова на всичко, за да попречи на ГЕРБ да участва във властта 04_1398338337

Депутатката от ГЕРБ Ирена Соколова каза: “БСП показа, че е готова на всичко, за да попречи на ГЕРБ да участва във властта. С безпрецедентния случай в Перник със свалянето на председателя на Общинския съвет Владислав Караилиев от една безпринципна коалиция стана ясно, че тепърва трябва да очакваме лов на вещици в цялата страна“.

Според нея коалирането на “диаметрално противоположните БСП и СДС в името на това ГЕРБ да бъде изгонен от властта”, показва само две неща – или с личността на пернишкия председател на СДС нещо не е наред, или са налице много сериозни интереси, надхвърлящи политическия морал.

“Самият факт, че националният лидер на СДС Божидар Лукарски се отрече от пернишкия си представител Десислав Аспарухов е показателен. А БСП просто върви по пътя на опорните точки. Готови са да се коалират с всеки, за да са на власт. Това е поведението на скорпиона, който хапе накрая. Или на богомолката, която изяжда партньора си. Саморазрушително поведение, което ще свали авторитета не само на БСП, но и на цялата политическа класа”, поясни Ирена Соколова. Тя очаква по време на предизборната кампания всякакви провокации. Според нея пернишкият случай щял скоро да се превърне в поведение на управляващите на национално ниво. Процесът бил лавинообразен. Но той показвал, че има два политически полюса – от едната страна е ГЕРБ и трима общински съветници от местната коалиция “Демократи за Перник, от другата – всички останали.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.