iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Бившият пиар на Росица Янакиева ще гласува за кандидата на БСП за кмет на Перник

Бившият пиар на Росица Янакиева ще гласува за кандидата на БСП за кмет на Перник 09_1441796498

Политическият пиар на Община Перник по времето на Росица Янакиева и член на младежкото АБВ на национално ниво Васил Альошин е написал обръщение, че на предстоящите местни избори ще гласува за кандидата на БСП и листата на СДС.

"С мисъл към наближаващите избори се радвам и гордея, че бях от екипа на Росица Янакиева. Наблюдавайки отдалечено кандидатите за кмет на Перник успях да направя моя избор. За кмет ще заложа на кандидата на БСП Ерик Рангелов - безупречно CV, човек с международен управленски опит, а вярвайте това е важно. За общински съвет ще подкрепя Христиан Даскалов и СДС, иноватор, реформатор, един от най-активните и умни млади хора в България", обяви ПР-ът на Янакиева.

Васил Альошин има няколко фази. Когато работи за някой и му се дава заплата, той попива лесно политическите му възгледи и започва да ги пропагандира като свои. Когато заплатата спре, Альошин или е депресиран и пуска тезата, че нищо не става в България и как разбира тези, които напускат страната или се преориентира към друг политически субект.

Например същия бе ПР на Давид Бонев - кандидат на РЗС, прочул се с това, че завлече застъпниците си и не им плати, пращайки мутри в офиса на партията да го пазят от "народната любов". Двамата ходят по курорти.

Помним и снимките на Васил Альошин с партия ЛИДЕР, със СДС и АБВ. "Много хора са като него. Ако Росица Янакиева бе жива, едва ли щеше да се случва това политическо предателство и номадство. Много хора около Янакиева я използваха - докато бе жива и се кълняха във вечна вярност, любов и какво ли не, играха го обидени, разочаровани, предадени от БСП, сега се връщат отново там", смятат хора в политиката.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.