iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Атака искат "главата на Борисов"

Атака искат "главата на Борисов" 11_1384941374

Пернишката партия Атака ще поиска оставката на зам. председателя на Общинския съвет в Перник Пламен Борисов от ГЕРБ. Това научихме на пресконференцията от областният председател на Атака проф. д-р Румен Ваташки, който е и общински съветник. Конкретен повод за исканата оставка на Борисов е арогантното му поведение пред студиото на предаването "Всяка неделя" в София спрямо председателя на Атака Волен Сидеров и народни представители от неговата партия. "Станахме свидетели на срамни сцени от страна на г-н Борисов, които не са в унисон с поста, който заема", коментира проф. Ваташки.
По думите му Пламен Борисов с нищо не оправдава зам. председателското си място в ОбС. Той подчерта, че партия ГЕРБ вече няма особена тежест в местния законодателен орган, за да има двама представители в ръководството му. Ваташки беше категоричен, че Пламен Борисов е нелоялен към община Перник, чрез която получава заплатата си на зам. председател на ОбС, постоянно се държи неуважително към кмета на общината и спъва неговата работа. Атакистът определи колегата си като деструктивна личност.
От Атака са с намерение да сезират и съответните компетентни органи за начина, по който Борисов е избран за общински съветник.
Източник: gradski.org

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.