iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


АБВ провежда пряк избор за председател на партията

АБВ провежда пряк избор за председател на партията 04_1429940053

Номинираният за председател на Алтернатива за българско възраждане и настоящ лидер в оставка на партията Георги Първанов, който беше президент на България от 2002 до 2012 г., ще гласува от 11:30 часа в клуба на АБВ в столичния квартал „Манастирски ливади-изток“ ул. „Шарл Шампо“ N18.

Номинираният за председател на Алтернатива за българско възраждане и председател на общинската организация на АБВ – Русе Стелиян Стефанов ще гласува в 11:00 ч. в клуба на АБВ в гр. Русе на ул. „Котовск“ N 1,ет. 5.

Номинираният за председател на Алтернатива за българско възраждане, областен управител на Пазарджик и член на ИС на АБВ Трендафил Величков ще гласува от 11:00 часа в клуба на АБВ в гр. Пазарджик, ул. „Константин Величков“ N12, ет.2.

Заместник-председателят на Алтернатива за българско възраждане и вицепремиер по труда, демографската и социална политика Ивайло Калфин ще гласува от 10:00 ч. в клуба на АБВ в столичния квартал „Люлин – 8“, ул. “400“, N48 – зад магазини Била и Технополис.

Членовете на партия АБВ ще могат да гласуват за председател на партията и по електронен път. Така електронното гласуване, заедно с прекия избор на партийния лидер от членовете на партията, а не от делегати, ще бъде приложено като практика за вътрешнопартийни избори за първи път в България.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.