iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Набират работници за Германия

Набират работници за Германия 01_1421756360

Набират работници за най-големият увеселителен парк в Германия. Работниците са в сферата на хотелиерството и ресторантьорството, съобщиха от Агенцията по заетостта, която за трета поредна година е посредник у нас за "Европа парк" в град Руст.

За най-големия увеселителен атракцион в Германия търсените професии са готвачи, младши готвачи, келнери, бармани и помощник-бармани.

Кандидатите трябва да владеят немски език на много добро ниво. Изисква се и образование или някакво обучение в сферата на хотелиерството и ресторантьорството, респективно опит по обявените професии. От своя страна веригата хотели предлагат отлични условия за настаняване и професионално развитие.

Подробна информация за работните места, както и изискванията за всяка отделна позиция и условията за работа и живот, могат да бъдат прочетени на българския EURES сайт www.eures.bg.

За кандидатстване желаещите трябва да изпратят документите си на немски език. Крайният срок е до 29 януари 2015 г. Представител на работодателя ще проведе интервю на немски език с одобрените кандидати на 4 февруари във Варна. Одобрените ще започнат работа от 16 март или по договаряне.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.