iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Миньор"(Чикаго) с нулево равенство срещу "викингите"

"Миньор"(Чикаго) с нулево равенство срещу "викингите" 06_1433551317

В шести кръг на Метрополитан Сокър Лийг, "Миньор"(Чикаго) завърши наравно 0:0 срещу "Vikings 1926". В средата на първата част, след пробив от дясно, Асен Василев стреля опасно по диагонала, но със сетни усилия вратарят успя да спаси. През по-голямата част от играта, българите се бранеха пред именития си съперник и разчитаха предимно на контраатаки. Към края на мача Ивалин Гунчев се освободи от двама защитници и отправи силен удар, но отново вратаря си беше на мястото. За пореден път в герой за "Миньор" се превърна вратарят Мартин Митев, който опази вратата си суха. В двубоя, "винкелите" играха с резервния си изцяло бял екип. Преди мача "викингите" бяха втори във временното класиране на най-силната Метрополитан Сокър Лийг. Този път "чуковете" бяха водени от помощник-треньора Емил Миланов. Главният треньор Цветан Йончев отсъстваше от щата поради бизнес дела.
"Тежък мач. Добро представяне на момчетата, като желание за игра и амбиция. Все още не сме достигнали другите отбори във физическо отношение и това ни куца. Но въпреки това, трудът на Цветан Йончев в провеждането на тренировките започва да се вижда. Надяваме се по- скоро да бъдем на необходимото ниво и да можем да запазим мястото си в тази елитна лига", каза помощник-треньорът на "Миньор" (Чикаго) - Емил Миланов.
"Викингите" са почти 90-годишен отбор, създаден от имигранти от скандинавския полуостров. В историята са ставали шест пъти шампиони на щата Илинойс. За първи път през сезон 1940, а за последно през миналия сезон 2014.
Тази неделя (07 юни) от 3:00 ч. следобяд, на адрес: 259 West Grand, Lake Villa 60046, "Миньор" (Чикаго) гостува на "Кикерс" 1958.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.