iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Миньор" (Чикаго) с втора победа в зала

"Миньор" (Чикаго) с втора победа в зала 02_1454994542

"Миньор" (Чикаго) постигна втора победа в зала от началото на сезон 2016 в първа дивизия на Метрополитан Сокър Лийг. "Жълто-черните" победиха с 5:2 украйнския тим "Уингс". В началото украйнците поведоха с 2:0, но българите се окопитаха бързо и се върнаха в мача. При 2:0 основият страж на "Миньор" - Мартин Митев се контузи в дясното рамо и на негово място на вратата застана Станислав Ангелов. В края на първата част "чуковете" водеха с 3:2 с голове на Светозар Гюров, Добромир Пеев и Асен Василев. През втората част със страхотно воле от далеч се разписа Стефан Златев, а новото попълнение Даниел Николов оформи крайния резултат.
"Получи се добър мач и резултатът отговаря на показаното на терена. Имахме положения за гол, които реализирахме. При 2:0 за противника се получи неприятна ситуация и титулярният вратар Митев, трябваше да напусне терена. Хубаво е, че Станислав Илиев го замести повече от достойно. При футбола на закрито вратаря е половината отбор и благодарение и на неговите изяви успяхме да победим", коментира ветерана в отбора на "Миньор" (Чикаго) - Тони Тодоров, който изпълняваше функциите на играещ треньор, поради отсъствието на Цветан Йончев и Емил Миланов.
От началото на сезона "Миньор" има три загуби и две победи и заема шесто място във временното класиране от десет отбора. Българите претърпяха поражения от първите три отбора в класирането, 7:1 от "Чикаго Файър", 9:1 от "Кънекшън" и 6:1 от "Кикерс". Другата победа е срещу "Сокърс" отново с 5:2.
Тази неделя от 4:30 часа следобяд "Миньор" (Чикаго) играе със сръбския отбор "Тесла", който е кръстен на великия изобретател Никола Тесла. Мачът ще се играе в зала "Одиум" на адрес: 1033 N Villa Ave, Villa Park, IL 60181.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.