iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор (Чикаго) извъртя нулево равенство с немци

Миньор (Чикаго) извъртя нулево равенство с немци 10_1445502361

"Миньор" (Чикаго) извъртя нулево равенство с немския тим "Кикерс 1958", в мач от първенството на Метролигата. "Чуковете" бяха по-активния отбор, но нямаха късмет пред гола. Двата отбора си размениха по една греда в различните полувремена. В средата на второто полувреме, съдията изгони с втори жълт картон Кристиян Цветков за грубо нарушение. Равенството устройваше гостуващия отбор, докато "жълто-черните" трябваше да победят, за да имат по-големи шансове да се спасят от изпадане в по-долна група. През първия сезон, "Миньор" спечели само три точки (три равни мача) от девет двубоя. Втория полусезон "винкелите" имат 11 спечелени точки (три победи и два равни)от седем мача. В момента, "Миньор" заема предпоследна позиция, и ако не успее да победи в последните си две срещи, ще играе на бараж с втория от долната група за оставане в елита.
"Тежък и нервен мач. Не ни спореше играта през по-голямата част от мача. Имахме желание да победим, но е хубаво и че не загубихме. Гледаме напред, имаме още два мача, нищо не се знае. Надяваме се да останем в групата", коментира помощник-треньорът на "Миньор" (Чикаго) - Емил Миланов.
Тази неделя, от 3:00 ч., следобяд, на адрес: 19697 W Grand Ave,Lake Villa, IL 60046 (Serbian Brothers), "Миньор" гостува на най-силния сръбски отбор - "Юнайтед Сърбс".

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.