iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Миньор (Чикаго) извъртя хикс с украйнци

Миньор (Чикаго) извъртя хикс с украйнци 02_1424178349

В мач от шести кръг на първенството в зала на Метрополитан Сокър Лийг "Миньор" (Чикаго) завърши наравно 2:2 с украйнския тим "Лионс". През първите 20-сет минути българите получиха гол и полувремето завърши при резултат 0:1 за украйнците. С началото на втората част при една миньорска контраатака дебютантът Михаил Киров изведе сам срещу вратаря Асен Василев и последния успя да изравни за 1:1. 04

Последва грешка в защита на "жътло-черните' и "лъвовете" поведоха с 1:2. Две минути преди края, подобно на миналия мач, в герой се превърна Стоян Трендафилов, който вкара с глава на сантиметри от гол-линията за 2:2. Малко след това заради саморазправа с противник, за втори пореден мач червен картон получи Стефан Неделев. Заради същото нарушение и участникът от противниковият отбор беше наказан с червен картон.

Оставаха точно 12-сет секунди преди края на мача, когато играч на "лионите" беше изгонен със син картон. Топката за изпълнение на фала беше заложена на около десет метра централно срещу противниковата врата. Зад коженото кълбо застана голмайсторът Асен Василев. Той получи указания от треньора Емил Миланов да подаде в ляво на свободния Тони Тодоров, който беше в най-изгодна позиция за отбелязване на гол. За жалост футболистът пренебрегна напътствията на своя треньор и опита директен обстрел, но ударът му не уцели очертанията на вратата. Последва меле, но времето изтече и "чуковете" изпуснаха възможността за трета победа в първенството на малки врати.

"Въпреки, че не се борим за нищо се ядосвам, когато изпускаме да надхитрим тактически даден отбор. Можехме като миналия път да се поздравим с емоционална победа секунди преди края, но футболиситие от превъзбуда не спазват такическите указания. Все пак е важно и че не загубихме мача. Приемаме участието си в това първенство като подготовка за мачовете навън. Пореден страхотен мач на вратаря Мартин Митев.", каза треньорът на "Миньор" (Чикаго) - Емил Миланов.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.