iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Британец се събуди във Франция след запой

Британец се събуди във Франция след запой 12_1419252322

Британец, пил няколко чашки в повече, който никога не бил пътувал в чужбина, се събудил във Франция и за негово съжаление трябвало да остане там, докато му издадат временен паспорт.

Приятелите в кръчмата убедили 48-годишния Шон Смит да отскочат до Белгия, за да си купят евтини цигари. Той си дал сметка, че с разрешеното количество може да изкара дълго време и тръгнал с охота с тях с кола.

По пътя до Андерлехт в Белгия нямали никакви проблеми. Шон се изненадал, че не ги спират за проверка на документите, но си помислил, че явно в Европа паспорт не е необходим. Спрели ги чак на връщане в Кале.

Шон направо бил шокиран, че за временен паспорт ще трябва не само да плати почти 100 евро, но и да отиде до консулството в Париж и да чака там цяла седмица, защото е роден в Германия и трябвало да проверят националността му. Брат му му изпратил пари, с които да изкара на кроасани и сандвичи. "Не искам повече да виждам Париж, макар и да е красив град. Беше скъпо изтрезняване, но ще имам какво да разказвам на внуците", призна Шон.

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.