iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Тройно набъбна Трън по Великден

Тройно набъбна Трън по Великден

Тройно се увеличи населението на Трън по Великден, сподели кметът на общината Станислав Николов. Много хора са се завърнали през почивните дни по родните си места за празника. Още повече бяха туристите, които посетиха Ждрелото и други природни дивини на Трънския край. Мнозина от туристите от по-далечни краища споделиха, че преди това са минали и през Гигинския манастир.

За празника в Трън имаше Великденски концерт.  Специална програма изнесоха и състави от местното училище и читалище. Вечерта завъши със заря.

За празничната програма на община Трън са изразходвани около 13 000 лева, като половината от сумата е от спонсорство.

Специално за Великден бяха почистени и измити всички улици, боядисани са всички бордюри. Николов обясни, че Великден е изключително тачен празник в община Трън.

Кметът на Трън Станислав Николов обясни, че Великден е изключително тачен празник в община Трън.  На своите съграждани той пожела много здраве и успехи, годината да е по-добра от миналата, туризмът в общината да се развие, а жителите да се реализират на пазара на труда, използвайки механизмите на различните програми на Европейски съюз.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.