iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


3 години Консултативен съвет за младежка политика в Перник

Перник снимка: за хората и събитията - КСМП

Днес Консултативният съвет за младежка политика към Кмета на Община Перник навършва  3 години.

Три 3 години младежки организации в Перник  работят ЗАЕДНО за младите хора в общината.

Три  години те получават подкрепата на Община Перник и всички институции, свързани пряко или косвено с младежта.

Три години беше направено много и нищо, сазват мласежите от КСМП и обясняват, че за тях е по -важно, че са имали  желание да работат . за себе си и за връстниците си.

Всичко зависи от вас, млади хора! 

Честит празник! И много дръзновеност!

 

КСМП Перник за своята трета годишнина:

 

На 8 август 2008г. няколко неправителствени организации, подкрепени от Общинската администрация в Перник, общински съветници и различни институции, ангажирани с младежта, учредиха обществена форма на сътрудничество, наречена Консултативен съвет. Този съвет си постави за цел да провежда пряко младежката политика в Община Перник, да бъде глас на младите хора, да въвежда и представя добрите практики от България и света.

И нещата се случиха - беше свършено много и малко, по-важното е, че младите хора се научихме да работим заедно, да бъдем по-креативни, да правим онова, което е важно за нас и нашите връстници. Научихме се да работим с общинската и държавна администрация, научихме по-възрастните да работят с нас и да чуват това, което им казваме.

Няма да е честно да не благодарим на всички, които ни подкрепиха и продължават да ни подкрепят и с риск да изпуснем някого, ще изредим тук нашите партньори :

- Община Перник, която подкрепя финансово, организационно и морално нашите начинания. Огромни адмирации към кметa г-жа Росица Янакиева, зам.кметa г-н Иван Джегалски, дир. на дирекция "ЗСДЖП" инж. Нелета Вълова, специалистът "Младежки дейности" г-жа Станка Крумова,  специалистът "Спортни дейности" г-н Ивайло Денов и всички останали общински служители, които ни помагат.

- Общиснкия съвет на Община Перник и общинските съветници, които ни помагат, директорите и служителите на Общинските младежки домове, Обединения детски комплекс, Общинския дворец на културата, Регионалната здравна инспекция, Дневния дом за възрастни с увреждания, Областната дирекция на МВР, Гражданска защита и Пожарна безопасност, спортните и творчески младежки клубове и други.

- да не забравяме и фирмите, които понякога малко, а понякога и значително подкрепят нашите инициативи.


Можем да си пожелаем поне още 10 пъти по толкова, но всичко зависи от нас - младите хора на Перник. Само ние можем да превърнем града ни в това, което искаме да бъде!


Пълен отчет и презентация на нашите дейности за изминалите 3 години може да намерите тук www.pernik.bg

Снимки от наши начинания вижте на нашата Facebook-страница http://www.facebook.com/ksmppernik


Предстои да отбележим подобаващо и 12 август - Международния ден на младежта, ако все още не сте разбрали какво ще се случи, вижте ТУК

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.