iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Хората недоволстват срещу работата на полицаите

iPernik за хората и събитията

Жителите на Катуница отново започва да се вдигат на протести. Причината за новото недоволство е, че откакто е бил арестуван Кирил Рашков, полицаите са забравили за случая. Те единствено охранявали имотите на ромския цар. Хората твърдят, че институциите не си вършат работата и смъртта на двете момчета ще остане безнаказана.

На лобното място на Ангел и Павел те ще продължават да палят свещи до 40-ия ден. Страхуват се обаче всичко е пак постарому и проблемите в Катуница си остават.

Местните жители искат по-строги обвинения срещу задържаните и адекватни присъди. Хората настояват полицията да разкрие каква е била целта на открития боен арсенал в една от къщите на Рашкови. Разследващите откриха в специален тайник автоматични пистолети със заглушител, пълнители и патрони, осем опаковки Амонит и 10 пресовки взривно вещество, пише Информационна агенция Блиц. Иззетите оръжия са изпратени за анализ в София. Ще бъдат изследвани отпечатъците по тях, за да се разбере дали с тях не са извършвани престъпления.
Разследващите работят по различни версии. Предполага се, че намерените бойни вещества са били използвани за бомбата, избухнала преди две години в кафенето на бившата кметица на селото София Христева. Засега няма повече информация по този въпрос. 

Източник: http://mamita-bg.com/2011/10/17/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2/

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.