iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Росица Янакиева загуби битката за кмет на месеца от русенският градоначалник

Росица Янакиева загуби битката за кмет на месеца от русенският градоначалник

Пламен Стоилов беше избран за кмет на месеца. Това сочи анкета на портала на българските общини. Пламен Стоилов е избран с гласуване в категория „Фестивали“. Русенският градоначалник получи 64% подкрепа.

Той беше номиниран от Портала на българските общини, заради поредното успешно издание на фестивала „Аз, градът“. Кметът на община Русе се конкурира с кмета на Панагюрище Никола Белишки, на Троян – Донка Михайлова, на Перник – Росица Янакиева и на Гоце Делчев – Владимир Москов.

Наситена със събития ще продължи да е културната програма в община Русе до края на годината. В рамките на кампанията „Русе - град на свободния дух“ предстои „Есенен салон на изкуствата и културата“, който предвижда над 40 събития. До 3 септември ще продължи Международната лятна академия „Алегра”, в която участват 40 студенти от 18 държави.

На 13 септември продължава традицията на GREEN ROCK FEST RUSE, с участието на много български рок групи и със специален гост Джо Лин Търнър - вокалистът на легендарните „Рейнбоу“ и „Дийп Пърпъл“. Очаква се това събитие да събере гости от цялата страна.

Източник: bnr.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.