iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Изграждат видеонаблюдение на новия площад „Кракра”

Изграждат видеонаблюдение на новия площад „Кракра” 11_1448525106

Видеонаблюдение ще бъде направено на новия площад „Кракра”. Това съобщи кметът д-р Вяра Церовска, като това ще случи следващата година.

„За моя голяма изненада и на площада и на Западния парк, който приключи в края на октомври се оказва, че вече три от стълбовете са разклатени, някои откраднати, което не е добре за всичко, което се случва в нашия град”, констатира кметът.

Тя сподели, че разчита и на гражданското общество да се съхранят нещата, които имаме.

Градоначалникът обясни , че с откриването на площада и издаването на акт16 на практика е изпълнен проектът „Зелена и достъпна градска среда”.

„Предстои да се извърши ОДИТ, с което тази програма ще се приеме за приключена. Разбира се това, което можем да направим е, че в договора има клауза за гаранции по отношение на проблемите, които са абсолютно видими в изпълнението на този проект такъв, какъвто са ни го оставили и такъв, какъвто предните управители са го харесали, одобрили и са го предложили на вниманието на перничани. Моят ангажимент като кмет на този етап е да направя всичко възможно, за да може този площад да бъде съхраняван добре във вида , в който е изпълнен”, обясни Вяра Церовска.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.