iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


БСП Перник се разграничава от поведението на колегите си по време на полета от Брюксел

БСП Перник се разграничава от поведението на колегите си по време на полета от Брюксел 07_1467953025

Съветниците от БСП в Перник огласиха позицията си по повод тиражирания скандал с пернишката делегация в самолета от Брюксел, като това стана на проведената вчера сесия на местния Общинския съвет.

Социалистите заявиха, че се разграничават от поведението на колегите си по време на полета след посещението им в Европарламента и настояха кметът да поеме политическа отговорност за случая, а политиците, които цитирам „скандализираха цялото общество с поведението си да подадат оставки незабавно!”

Това ли са „видимите резултати“ уважаеми, господа управляващи? Вместо да бъдете пример и коректив на гражданите на Перник, вие накарахте много наши съграждани да се срамуват от вас, заявиха от БСП. В отговор на позицията кметът Вяра Церовска заяви, че тя е била на третия ред в самолета, но не е чула да има скандал, била и в първия автобус на летището, но не е видяла полиция. Церовска подчерта, че парите за визитата на делегацията в Брюксел са на ЕС и нито стотинка не е похарчена от бюджета на общината. Преди началото на днешната сесия с едноминутно мълчание бе почетена паметта на бившия пернишки кмет и бивш зам. председател на НС Росица Янакиева, която днес щеше да навърши 62 години.

Източник: bnr.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.