iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Общинари в Ковачевци се учиха как да са обслужват гражданите

Общинари в Ковачевци се учиха как да са обслужват гражданите 05_1431064357

Курсове за по-компетентно и по-ефективно обслужване на гражданите преминаха 137 човека от община Ковачевци. За целта те преминаха през редица обучения за период от 9 месеца.

Обучението е в рамките на проект „Компетентност и ефективност – обучение на служителите на Община Ковачевци“. Той е на стойност 68 551,50 лв. и се финансира от оперативна програма „Административен капацитет“.
Обслужването на граждани в община Ковачевци ще бъде подобрено. За целта служителите от администрацията ще преминат редица обучения.

До момента те са преминали обучения за комплексно административно обслужване. Освен това се запознаха с управлението на знанията в администрацията, с това как се прави кариерно развитие чрез мотивация и оценка на персонала и с това как се привличат инвестиции в общината.

Целта на проекта е служителите в общината да осъзнаят необходимостта от лично ангажиране и идентифициране с проблемите на гражданите. Освен това от общинарите вече трябва да са придобили умения затова как да поддържат връзка с организациите на гражданското общество, как да следят и отразяват в общински политики най-наболелите социални и икономически въпроси на общината.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.