iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Община Брезник обяви обществена поръчка за почистване

Община Брезник обяви обществена поръчка за почистване 09_1409559591

Публична покана за почистване е обявила Община Брезник. Тя е за зимното поддържане на пътищата от четвъртокласната пътна мрежа. На 9 септември в 10 часа ще бъдат отворени офертите на фирмите-кандидатки. Те ще бъдат отворени в административната сграда. Ще се гледа най-вече най-ниската цена.

Общинската управа е обявила цена в размер на общо 63 500 лв. за поддръжката на пътищата в три района – Красава, Гърло-Конска и Кошарево-Слаковци. Всеки кандидат може да участва за една, две или за всички обособени позиции. Фирмите трябва да декларират и докажат, че разполагат с необходимата техника за снегопочистване и опесъчаване, както и за извличане на закъсалите автомобили на пътя. Поръчката ще се финансира с целеви средства от Министерство на финансите.

При неизпълнение на задълженията на изпълнителя ще се удържат 20% от стойността на договора за неизвършени или некачествена работа. Изпълнителите подписват и гаранция за добро изпълнение на договора в размер на 3% от стойността му. Тя се възстановява в 7-дневен срок от изтичането на контракта. При пълна безотговорнст е предвидена и опция за разтрогване на договора.

Контрактите влизат в сила от датата на подписването до 31 март 2015 г., но ако климатичните условия наложат, срокът може да бъде променен.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.