iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Затварят четири улици за мача с "Левски"

Затварят четири улици за мача с "Левски"

Четири улици ще бъдат затворени в Перник заради мача на "Миньор" с "Левски".


Коли няма да се движат по "Физкултурна", "Инженерна", "Знеполе" и "Братя Миладинови" от 13 часа до приключване на мача.


Частични ограничения ще има и по маршрута жп. гара Перник - ул. "Железничарска" - ул. "Искър" - ул. "Струма" - ул. "Знеполе" - стадион "Миньор". Колите ще бъдат спирани, докато агитката на "Левски" не отиде до игрището и после обратно до гарата.


От полицията и общината призовават перничани да не паркират автомобилите си в посочените зони. Возилата да се оставят само на определените за това места, които ще се пазят от униформени служители на реда. На разположение ще бъдат паркингите зад музея и зад бившето кино "Кракра".


На самия стадион ще бъде осигурен стриктен пропускателен режим. Няма да бъдат допускани до футболната среща лица в нетрезво състояние, употребили наркотични вещества или други опиати, носещи забранени предмети и пиротехнически средства.


В ОДМВР – Перник ще има достатъчно на брой дежурни групи, които да отработят евентуално възникнало произшествие или станало престъпление.


На 07 април ще се проведе среща с фенклуба на „Миньор”, целяща недопускане на инциденти и футболно хулиганство преди, по време и след срещата, съобщиха от полицията.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.